Aktuellt‎ > ‎

Västerholms Friskola är nominerade till Årets skolrestaurang 2016

skickad 27 maj 2016 02:00 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 27 maj 2016 03:41 ]

White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN.

Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor och skolor som testats under det senaste året. Vi är en av 30 skolor som är nominerade till " Sveriges bästa skolrestaurang ". För andra året i rad är vi med i toppen av White guide juniors ranking av Sveriges skolrestauranger. För andra året i rad är vi dessutom Stockholms bästa skolrestaurang, då ingen annan Stockholmsskola är nominerad.

- Jättekul, säger Björn. Ett kvitto på att vi jobbar med alla delar i skollunchen. Alla som jobbar på skolan har del i den här nomineringen då pedagogisk lunch är en av många delar som bedöms. Smak, näring, måltidsmiljö och service är andra delar juryn poängsätter. I år har juryn besökt cirka 250 restauranger.

- Förra året kom vi på plats 17 i Sverige och vår målsättning har hela läsåret varit att vara bättre i år, fortsätter Björn. Att tävla i skolmat är ett bra sätt att kontinuerligt gå igenom hela vår verksamhet, avslutar en glad kökschef!
Comments