UNIKUM-utbildningen för föräldrar onsdagen den 25 november

skickad 13 nov. 2015 02:01 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 13 nov. 2015 02:06 ]

Bästa vårdnadshavare!

Under föräldramöten och utvecklingssamtalen har det framkommit att det är flera av er som önskar en utbildning i UNIKUM, vilket vi tycker är väldigt bra och roligt!

UNIKUM är vårt webbaserade program för omdömen och utvecklingsplaner men även där vi pedagoger lägger upp våra planeringar så att ni och eleverna kan ta del av dessa. UNIKUM är ett fantastiskt sätt att följa elevens kunskapsutveckling!

Onsdagen den 25/11, klockan 18.00-19.30 är ni varmt välkomna att ta del av UNIKUM-utbildningen i klassrum 6a på mellanstadiet. Där kommer Ni att få en genomgång om vad UNIKUM är och hur det fungerar samt få ställa egna frågor och dela med er av tankar och åsikter.

Vi ser fram emot att få träffa dig och på ett fortsatt gott samarbete!

Varmt välkomna!

Palmina Pepelar