Kära avgångselever år 2016

skickad 22 juni 2016 06:42 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 23 juni 2016 01:27 ]

Det är med blandade känslor vi tackar av årets avgångsklasser från Västerholms Friskola.

Ni kommer att vara saknade, ihågkomna och ha lämnat spår som inga vågor kan skölja bort. Vi hoppas och tror att ni är rustade att komma ut i livet med motivation och kunskaper som räcker till vad ni tar er an framöver.

Ni avslutade tiden på Västerholm med en fantastiskt trevlig bal som vi hoppas att ni minns framöver och som gav tiden på skolan en avslutning värd namnet.

Detta är på intet sätt ett slut för er, utan en början, en början på någonting annat. En början med nya mål att sträva efter, toppar att bestiga och bekantskaper att knyta.

Vi hoppas såklart att vi ses igen, kanske är det några av er som kommer tillbaka till oss som lärare, fritidspedagog eller som skolsköterska.

Tusen tack för den tid vi fått tillsammans med er underbara elever, många kramar och lyckönskningar!