MELLANSTADIETS LOKALER

skickad 21 apr. 2011 00:08 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 21 apr. 2011 00:08 ]
Alla väggar i klassrum, grupprum och korridorer har målats om i nya, ljusa och varma färger.

Nya klassrum har inrättats och målats i de nya färgerna och fått ny utrustning. Sexorna har flyttat från högstadiets byggnad och tillbaka till dessa nya lokaler i mellastadiets hus.

Alla lärare har fått en personlig arbetsplats i delvis nya utrymmen som intretts med stolar, bord och förvaring.

Eftermiddagsverksamheten har fått nya utrymmen i mellanstadiehusets källare, som målats i vitt och utrustats med 160 kvadratmeter konstgräs på golven. Ny belysning har satts upp.

Skolåren 4-6 har fått ett klassrum per skolår utrustat med en takmonterad projektor, projektionsduk och högtalarsystem.

En bildverkstad har ställts iordning i f.d. "Luckan", fritidslokalen med ingång från kortsidan. Rummet har målats om och fått en del nya möbler.

Elevstolarna har kompletterats så att alla mellanstadiets barn nu har en lätt och funktionell stol som kan justeras efter barnens behov.

Personalrummet har renoverats. Ett nytt kök har installerats med kyl och frys, hällspis, mikrovågsugn, diskmaskin, nya sittgrupper och TV-skärm för datauppkoppling.