LÅGSTADIETS LOKALER

skickad 21 apr. 2011 00:07 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 21 apr. 2011 00:07 ]
I förskoleklassernas hus har ett nytt klassrum skapats genom att en vägg rivits.

Skolåren F-3 har fått ett klassrum per skolår utrustat med takmonterad projektor, projektionsduk och högtalarsystem.

Lärarna har fått personliga arbetsplatser utrustade med stolar, bord och förvaring.

Personalrummet har renoverats. Ett nytt kök har installerats med kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin, nya sittgrupper. Ett konferensrum har inrättats och försetts med TV för datauppkoppling.

Skolår 3 flyttar från mellanstadiehuset och tillbaka till lågstadiets hus, in i renoverade lokaler med ny kapphallsinredning, nya elevbord och stolar.