Aktuellt‎ > ‎

HÖGSTADIETS LOKALER

skickad 21 apr. 2011 00:10 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 19 maj 2011 00:02 ]

Samtliga fönster mot söder har bytts ut till laminerade, värmeisolerande fönster i aluminiumbågar, för högre säkerhet och bättre inomhusklimat. 

Gymnastikbyggnaden har också fått samma typ av fönster. 

Aulan har fått nytt undertak för bättre ljudmiljö, ny energisnål belysning infälld i undertaket för bättre ljusmiljö. Aulans ekgolv har blivit oljat. 

Caféet har fått ett nytt kök med dubbla mikrovågsugnar, dubbla diskmaskiner, smörgåsgrill, bake-up-ugn, nytt kylskåp och ny frys. Gästerna har fått fler bord och bänkar i massiv björk i vanlig sitthöjd. Dessutom har inköpts höga cafébord med tillhörande ekpallar. Sofforna har bytts ut mot mer bekväma. De tidigare sofforna har återanvänts på annan plats i verksamheten. Belysningen har sänkts över borden. 

En bildskärm, som ska visa aktuell information för eleverna, är under installation i caféet. 

En musiksal har anordnats i högstadiebyggnaden, för att underlätta schemaläggningen och ge eleverna bättre arbetsdagar. Det ger också möjlighet att öva musik efter skoltid.

En bildsal har också anordnats i högstadiebyggnadens övre våning, för bättre ljus och med tillgång till vatten i rummet. 

På nedre planet har vi rustat upp vårt bibliotek och samlat alla skolans låneböcker i en vackerlokal tillgänglig för alla skolans elever, med studiehörnor för de som vill sitta och läsa och/eller göra arbetsuppgifter eller varför inte bara umgås i en trivsam miljö.

Alla väggar i korridorer och flyglar på övre planet har målats om i samma färger som tidigare.


Comments