Föräldramöte om Respekt, God Attityd och Språkbruk

skickad 29 aug. 2014 06:46 av Per-Åke Franklind

Hej föräldrar

Vi kommer detta läsår att satsa extra mycket kraft på värdegrundsfrågor, dvs Respekt, God Attityd och Språkbruk. För att detta arbete ska bli så effektivt som möjligt krävs ett nära samarbete mellan hem och skola.

Som en del i detta arbete har vi bjudit in en av Sveriges kanske bästa föreläsare till skolan  som kommer att föreläsa för era barn under dagen och för Er föräldrar på kvällen!

Föreläsaren kommer att prata om frågor som absolut är mycket, mycket viktiga för era barns framtid.

Vi vill självklart att alla föräldrar som har barn på Västerholms Friskola kan närvara och därför kommer vi på skolan att erbjuda barnpassning för er som meddelar Natasha på nr 0707-325381 eller Rolla på nr 0723-894324 om behovet finns.

Vi ser fram emot en givande kväll tillsammans eftersom vi vet att samarbetet med Er föräldrar är av stor betydelse för era barns framtid!

Plats: Skolans aula i högstadiebyggnaden

Dag: 15 september

Skolan bjuder på fika!

Än en gång, hälsar vi Er föräldrar varmt välkomna!

Anna Ramberg Rektor

Joakim Steinholtz Bitr.rektor