Föräldramöte för ÅK 6 den 20 januari kl 18:00

skickad 16 jan. 2014 07:38 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 17 jan. 2014 01:54 ]
Västerholms Friskola har alltid arbetat målmedvetet med att förbereda våra elever för de kompetenser som redan idag är mycket viktiga och som självklart kommer att bli än viktigare i framtiden. Detta har gjort att vi ständigt arbetar med att förbättra den tekniska utvecklingen på skolan.

Sedan tre år tillbaka har alla elever på skolans högstadiedel en personlig dator. På högstadiet har datorn blivit ett naturligt och uppskattat arbetsredskap både för våra elever och för våra pedagoger.

Nu har stunden kommit till att göra en storsatsning på skolans mellanstadie när det gäller tillgången på teknisk utrustning. Storsatsningen är tänkt att starta till höstterminen 2014. Idag är det inte datorer utan Ipad´s som står för den snabbaste utvecklingen. Efter önskemål från våra elever kommer vi redan i slutet av januari starta med att alla elever i åk 6 får tillgång till en egen personlig Ipad Air. Den ska användas som ett viktigt arbetsredskap under elevernas skoldag men den ska även tas med hem när skoldagen är slut.

För att få möjlighet att ge både våra elever och er föräldrar en mer ingående information gällande vår satsning samt fördelarna med Ipad´s så inbjuder vi härmed er till ett föräldramöte måndagen den 20 januari kl:18:00 - 19:30 i skolans matsal.

Varmt välkomna!