Digitala läromedel på riktigt!

skickad 22 mars 2012 09:10 av Per-Åke Franklind

Nu går vi över till Digitalt SO material i åk 7-9!

Till att börja med kommer våra elever att kunna använda ett bibliotek i Samhällskunskap. I höst kommer Religion och till vårterminen 2013 kommer Historia och Geografi.

Vårt digitala läromedel ger eleverna upplevelser som ingen vanlig lärobok kan ge. Med engagerande texter och spännande, levande bildberättelser fångar vi deras uppmärksamhet och triggar igång kunskapsprocessen. Ett digitalt läromedel ger närmast obegränsade möjligheter att anpassa elevernas studier efter deras personliga förutsättningar och förkunskaper.

Med digitala läromedel har alla elever tillgång till alla läroböcker, hemma och i skolan. Alla elever har alltid läroboken med sig till lektion och ingen behöver vara orolig för att glömma läroboken i skolan inför ett prov eller hemuppgift.