Att söka Västerholms Friskola - förskoleklass och åk 1-9 till hösten 2017

skickad 7 dec. 2016 04:02 av Per-Åke Franklind   [ uppdaterad 22 mars 2017 05:44 ]

Det gemensamma skolvalet är nu avslutat men du kan fortfarande söka
Västerholms Friskola genom att klicka på denna länk.

Söka förskoleklass på Västerholms Friskola
Har du ett barn som fyller sex år under året, kan du söka till förskoleklass. Perioden då du söker pågår mellan 15 januari och 15 februari. Har ditt barn inte gått i förskoleklass, kan du söka direkt till årskurs 1 under samma tidsperiod.

Söka Västerholms Friskola årskurs 1-9
Går ditt barn sista året på sin skola? Eller önskar du byta skola? Då kan du söka om en plats för ditt barn till nästa läsår på Västerholms Friskola. Perioden då du kan söka pågår mellan 15 januari och 15 februari.
  • Oavsett om ditt barn stått i Västerholms Friskolas kö länge eller inte alls så söker du till Västerholms Friskola via Stockholm stads system.
  • När du söker via Stockholm stads webbaserade tjänst så bekräftar du din önskan om att få en plats på Västerholms Friskola och antagningen kommer att göras utifrån de urvalsgrunder (antagningsregler) som gäller för Västerholms Friskola.
  • Du gör din ansökan digitalt via e-tjänsten Sök skola Stockholm. Om du inte kan söka webbaserat så hjälper vi dig att söka via blankett.
  • Om du har frågor om hur man söker till Västerholms Friskola är du välkommen att kontakta Isabel på telefon 08-556 47 800.
  • Ansökningstiden är den 15 januari till och med den 15 februari.
  • Här kan du läsa mer om att söka skola